Kom je in de Keiko-app?

We mogen weer 10 toegangskaartjes weggeven voor de Euregio Koi Show. Waar we vaak een ludieke inspanning vragen om kans te maken op toegangskaarten vragen we deze keer iets totaal anders.

kaartjes euregio

Wij geven gratis kaartjes weg!

Sinds juli 2018 hebben we een Whatsapp-groep genaamd de KoiQuestion Keiko. Dit om hobbyisten op de hoogte te stellen van nieuwe blogs via een andere medium dan Facebook.

Vanaf juli 2018 bestaat er een Whatsapp-groep van KoiQuestion

Om kans te maken op de gratis toegangskaarten hoef je je alleen maar vóór 12 mei aan te melden voor deze Keiko-app-groep! Onder alle inschrijvingen verloten we vijfmaal 2 toegangskaarten.

bonsai-koi-wedstrijd-het-hulsbeek-oldenzaal

Nog even dan is het weer zo ver!

Lees ook: 10e editie van de Euregio Koi Show

Aanmelden
Aanmelden is simpel: Mail naar marco@koiquestion.com
Je ontvangt een telefoonnummer. Daar stuur je een Whatsapp-bericht heen en je ontvangt als antwoord een link. Indien je daar op klikt word je automatisch toegevoegd aan de groep.

Er zijn meer Koigerelateerde Whatsapp-groepen, alleen Keiko is in die zin anders. Er is geen mogelijkheid om direct te reageren. Soms jammer, omdat je graag zou willen reageren. Echter hierdoor blijft het aantal berichten nagenoeg beperkt tot het aantal blogs wat we publiceren!

test KQ WA

Lees hier de evaluatie na de pilot van de Keiko-app

Series Navigatie<< 10e editie van de Euregio Koi Show

Over Marco Zegers

Marco is docent natuurkunde en scheikunde op een middelbare school onder Eindhoven. Van jongs af aan is hij geïntrigeerd door de karper en beviste ze vele uren. De koi, de koivijver en de techniek ziet hij als een boeiende mix tussen zijn hobby en zijn vak.

Comments are closed.