Final Vote 24-7 voor Isa versus Dainichi

Mitsunori Isa Congratulations Isa san! Isa Koi Farm showa wins the 7th International Junior Koi Show 2019. Met in de laatste stemronde 24 stemmen kwam de driekleur bovendrijven in een eindstrijd met een Dainichi Kohaku. Deze ging er dan ook met de Grand Champion B Award vandoor, een award die wij beter kennen als Supreme Champion; de runner-up.

WhatsApp Image 2019-04-28 at 08.22.48

“Grand” Champion, de Showa van Isa

Kinrin
De Showa werd ingebracht op deze zevende international Junior Koi show via de dealer Ryuki Narita die de Koi dus al eerder wist te waarderen dan de jury. De runner-up werd gehandled door Odokan, die andere fameuze dealer in Japan.

WhatsApp Image 2019-04-28 at 08.22.49

De runner-up, nu Grand Champion B genoemd

WhatsApp Image 2019-04-28 at 08.22.50

Het opmerkelijke aan deze laatste is dat zij kinrin is en het is niet vaak dat een glinsterende variant zulke hoge ogen scoort.

WhatsApp Image 2019-04-28 at 08.22.56

Kim’s Koi
Een eervolle vermelding voor de Belgische dealer Kim’s Koi die in de Niigata een zogeheten Gold Award, een best entries award, binnensleepte voor toevallig ook een gouden Koi; namelijk een Yamabuki Ogon.

WhatsApp Image 2019-04-28 at 08.22.56 (1)

Prolongatie duo
Op de 7e international Junior Koi Show mogen alleen Koi mee doen die niet groter zijn dan 36 centimeter. Vorig jaar in 2018 kwam de titel ook op naam van Isa. Eveneens met een Showa die eveneens werd verhandeld door tussenkomst van de Japanse dealer Narita.

WhatsApp Image 2019-04-28 at 08.22.52

Picture courtesy: Duc Nguyen

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App