Winnaar van de online verkiezing van februari geen onbekende

Al vanaf het begin is André een trouwe deelnemer van de Koi-idol verkiezing.  Een kennismaking was dan ook overbodig, zie eerdere verslaggeving van ons bezoek.

winnaar_koi-idol_februari_2019_shiro_utsuri

De Shiro Utsuri van André

Een hobbyist pur sang welke het showelement van de hobby, zoals het in de kern ook bedoeld is, hoog in het vaandel heeft staan. Maar ook  daarvoor de lat voor zichzelf steeds hoger wil leggen en daardoor steeds meer voldoening in het beleven van de hobby vindt. Zo is onder andere In de finale van de Koi-idol verkiezing 2017 de SFF Kohaku uitgeroepen tot winnaar Koi-idol 2017.  Op de liveshows behaalde André in 2017 en in 2018 met de Kohaku de Mature Champion. Ook deze maandwinnaar had al eerder prijs. Op de BKS 2018 won deze vis de Grand Champion B award.

Voor dit jaar is de eerste dus al weer binnen en nam André de aftrap als maandwinnaar Koi-idol verkiezing februari met zijn Shiro Utshuri.
Het belooft wat!

Winnaar finale 2017

André werd winnaar in 2017 in de finale

Het gehele jaar door is André druk bezig om zijn Koi op top niveau te houden/krijgen voor de komende live Koishows.  Zijn ultieme doel is om daar ook weer prijzen te behalen. Aan de collectie die er op het moment rond zwemt zal het in ieder geval niet liggen. Winnen is daarbij leuk maar deelnemen belangrijker. Zonder deelname kan je nu eenmaal niet winnen. Ongeacht wie je con- collega hobbyisten zijn.

2019 feb Vijver

Het uitreiken van nog een oorkonde en prijs

Al hoewel André nu als maandwinnaar is uitgesloten van verdere deelname aan de Koi-idol verkiezing 2019. Ziet hij in dat de Koi-idol verkiezing continuïteit biedt in het show element van de hobby. Iets wat hij erg in ons waardeert en hoopt dat meer hobbyisten van deze mogelijkheid gebruik zouden willen maken om hun idolen te tonen aan het publiek.  Met ons is hij ook erg benieuwd wie en welke Koi er dit jaar hem komen vergezellen in de finale Koi-idol 2019. Verder richt André zich op de komende Koishows in den landen.
Wij wensen hem alvast veel plezier en succes!

Team Koigate / Koi-idol

2019 feb Shiro

Hier zwemt ze in de vijver.. Zullen we haar dit jaar in een showvat treffen?

Series Navigatie<< Koi Idol: Weerzien tussen Maas en WaalUnicum voor Limburg met trieste afloop >>

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App