Nieuws van de Vakhandel

Het aftellen is begonnen, met nog een ruime week te gaan vertrekken wij weer naar Japan om nieuwe Tosai en Nisai te selecteren.

Wil je ons vanuit Japan volgen? Dat kan! Al onze aankopen worden dagelijks als eerste in onze Whats app groep gedeeld! Tijdens onze Japan reis verloten wij tevens verschillende prijzen onder de deelnemers van de Whats app groep!

100% Spamvrij

Klik op de onderstaande Link om automatisch toegevoegd te worden aan de Koi- Hunt Groepsapp!

https://chat.whatsapp.com/IYAo7VCg6oMAPidUMarbfN

Woensdag 6 februari vliegen wij naar Narita Airport om vervolgens door te reizen naar Niigata. Deze week zullen wij voornamelijk Tosai gaan selecteren voor de winkel, en natuurlijk weer ons uiterste best doen om de zoekopdrachten proberen te vervullen. Mocht u nog een zoekopdracht hebben.? Stuur ons dan een berichtje middels WhatsApp, Facebook of mail.

https://chat.whatsapp.com/IYAo7VCg6oMAPidUMarbfN

U kunt ons een bericht sturen via Facebook.
Mailen : Info@abkoimarum.nl

Auke & Arjan

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App