Zou jij een artikel kunnen schrijven?

Nooit eerder deden we een open uitvraag naar redactieleden. Nu doen we dat wel. Waarom? Daar kom ik zo op. Sommige Koihobbyisten komen ons overal tegen en sommigen hebben misschien nog nooit van ons gehoord. KoiQuestion is de nummer #1 nieuwssite, kennisportaal en inspiratiebron over het houden van Koi en alle facetten die bij deze hobby horen.

Schermafdruk 2018-11-28 10.40.57

Kennisdeling is al vanaf het begin onze visie en onze website behelsd dan inmiddelss ook meer dan 2600 artikelen! De missie die we nastreven is  het kloppend hart te zijn van de Koi gemeenschap en hiertoe ontplooiden we reeds vele initiatieven.

  • Nieuws en verslaglegging van vele Koishows
  • Events-kalendar, voor een overzicht van koi-activiteiten (open dagen, cursussen, shows enz..)
  • Nieuws van de vakhandel van onze sponsoren
  • Aankondiging van nieuwe producten
  • Informatie over alles met betrekking tot Koi en vijveren
  • Cursussen in samenwerking met Koi Today
    …. en gelukkig een zoekfunctie op de site!

maar we vinden ook dat we met ons opgebouwde netwerk, database aan artikelen en creativiteit nog heel veel mogelijkheden hebben om de hobby ter dienste te zijn. Volgend jaar bestaat KoiQuestion 10 jaar en we vinden dit een mooie gelegenheid om de volgende fase in te gaan. Hierover zullen de komende tijd meerdere aankondigingen volgen.

We hebben rond de 90.000 volgers en daar zijn we super trots op!

Holland Koi Show opbouwdag

Samen maken we een hoop artikelen voor onze lezers

Onze website is gekoppeld aan onze Facebookpagina. Via Facebook krijg je een notificatie over nieuwe artikelen. Sinds 2017 schommelt ons aantal Facebookvolgers rond de 90.000 volgers en daar zijn we super trots op!

Untitled

Tiebo typt even een artikeltje op locatie

Zou jij een bijdrage willen leveren?

Wij zijn op zoek naar schrijvende hulp.  Twijfel je aan je schrijvende kwaliteiten dan is dat geen probleem! Wij van de redactie helpen je daar graag mee, zodat er uiteindelijk een mooi artikel online staat! Ben jij iemand die graag Koi/vijver-gerelateerde avonturen beleeft of beleefd heeft? Zou je dit willen delen met anderen? Bouw je een bijzondere vijver? Heeft je Koi een geweldige of tegenvallende ontwikkeling doorlopen? Ga je op bezoek bij een kweker? Of maak je een andere droomreis? Allemaal leuke belevenissen waar onze bijna 90.000 lezers op zitten te wachten. Bij voorkeur zoeken we mensen die meer dan eenmalig iets willen bijdragen op vrijwillige basis. Iemand die bereid is om soms op locatie te gaan en interviews af te nemen in persoon, of via e-mail of telefonisch.
Ben jij degene die we zoeken? Stuur je mail naar Tiebo@KoiQuestion.com

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App