Nieuws van de Vakhandel

SIBO Fluidra uit het Brabantse Veghel – onder andere bekend van de vijvermerken AquaForte, Blue Eco en Microbe-Lift – is op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Medewerker Sales Support (1,0 FTE)
Productspecialist (1,0 FTE)

Nieuwsgierig: Neem dan snel een kijkje op de wesbite: https://werkenbij.sibo.nl/

IMG_9773

De functie
Heb je interesse in (Koi)vijver en/of zwembadproducten, of zou je hier graag meer over willen weten? Dan ben jij misschien wel de perfecte medewerker die wij zoeken. Als productspecialist heb je kennis van onze productgroepen, beantwoord je technische vragen van collega’s en klanten en bewaak je de kwaliteit van de producten en zet daar indien nodige acties op uit.

Daarnaast leg je de aanwezige technische kennis binnen SIBO Fluidra vast in een product Informatie systeem en verzorg je de terugkoppeling van technische kennis binnen en buiten de organisatie. Ook geef je advies over technische verbeteringsmogelijkheden van producten.

Je gaat onderdeel uitmaken van een dynamisch Technical Support team, die betrokken zijn bij onze klanten en samen een optimale servicegraad neerzetten.

Geïnteresseerd?
Indien je in aanmerking wenst te komen voor deze uitdagende functie verzoeken wij je om een korte brief met daarin een duidelijke motivatie, vergezeld van een curriculum vitae, voor 31 december 2018, te richten aan: SIBO Fluidra Netherlands BV, T.a.v. mevrouw drs. Anke Manse, Doornhoek 3950, 5465 TC Veghel. Of per e-mail ankemanse@sibo.nl.

Sibo_Fluidra-Logo-CMYK

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App