Na Pandora, de fantastische Nogami Yondan Kohaku, eigendom van Danny’s Koi Café, die Grand Champion won op de Rinyukai, is er wederom een Belgische zege op één van de drie grootste Koishows in Japan.

Met een prachtige Sakai Sanke van 94cm van slecht 5,5 jaar oud, wonnen Johannes en Annie Lips de Grand Champion prijs op de All Japan ZNA Show. Deze Koi werd aangekocht via Michel Capot bij Narita als sansai.

IMG_3884

Grand Champion All Japan ZNA (foto: Johan Leurs)

Deze Sanke beschikt over een fantastisch Kohaku-patroon waar het Sumi mooi harmonisch in balans ligt.
De Koi beschikt over alles wat nodig is, een zeer sterke bouw, sublieme huidkwaliteit en een zalig patroon.

Dit is overigens niet hun eerste overwinning op het hoogste Japans podium, ook hebben Johannes en Annie al meerdere Best in Variety prijzen gewonnen op Tokyo Koi Show.

Voor dergelijke prestaties kan je niets meer hebben dan respect, hierbij nogmaals proficiat aan Johannes en Annie Lips, maar natuurlijk ook aan Michiel Capot, Ryuki Narita en Kentaro Sakai.

Tekst: Joachim Clement

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App