Interview SMS Module AEM Koi products

Op de Holland Koi Show spraken we met Martin van Hattem. Onder andere over hun SMS-Module. Een oplossing voor problemen die er nog net niet zijn zodat je tijdig in kunt grijpen om erger te voorkomen. Martin legt uit hoe het werkt. Bijvoorbeeld bij een uitvallende pomp, het beneden pijl raken van je waterniveau en meer. Dus niet volledig aansturen van je trommel, dat biedt voor slechts weinigen echt meerwaarde; maar iedereen wil het wel weten wanneer er echt iets aan de hand is. Ook voor de digibeet. Bekijk het interview:

Series Navigatie<< Best in Varieties Holland koi Show 2018

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App