Uitstel maar geen afstel!

Om in augustus een afspraak te maken met de Koi-idol winnaar van de maand juli, is het elk jaar weer wat passen en meten om de agenda’s op elkaar af te stemmen.
Mede door vakantietijd en weekendje Holland Koi Show worden de vrije dagen in de weekenden voor het afleggen voor een bezoekje dan al snel schaars.

winnaar_koi-idol_juli_2018_guchi

Guchi, de winnende Showa

Uiteindelijk konden we op vrijdagavond 31 augustus komen tot een afspraak voor een bezoek aan Perry. Een bekende van vorig jaar toen hij met zijn Idool Subaru winnaar was geworden van de maand mei. Bij onze aankomst was kennismaking min of meer overbodig en voldeed een gedag vergezeld met een ferme handdruk. We hadden Perry immers tussentijds meerderen malen ontmoet op diverse Koishows in den landen en natuurlijk als finalist op de Koi-idol contactdag 2018. Zo kennen we Perry inmiddels als een gedreven hobbyist, als bezoeker aan haast alle Koishows. En trouw deelnemer aan de maandelijkse Koi-idol verkiezingen waarmee hij nu met zijn Showa genaamd Kuchi winnaar was geworden in de Koi-idol verkiezing van juli 2018.

Winnaar juli 2018 Guchi

Winnaar gefotografeerd zwemmend in de vijver

Maar terug naar het bezoek. Ook deze keer werden we weer hartelijk ontvangen met koffie en gebak, welke we al zittend buiten nuttigde met uitzicht op de vijver.
In de ietwat kleine tuin was niets veranderd. Het bood ook niet echt de mogelijkheden omdat anders te doen. De speelruimte voor de kinderen en de ruimte voor de hobby werden toch al optimaal benut. Zo werd soms het kijkraam van de vijver gebruikt als doel voor een spelletje voetbal met zijn zoontje. De eerste vraag die dat bij mij opriep was, schrikken ze daar dan niet van? Nee hoor, werd er geantwoord. Dat valt reuze mee, ze raken er aan gewend. En het gaat natuurlijk ook niet uit volle kracht! Zomaar wat losjes schieten van uit de schommelstoel.

Winnaar juli 2018 Hangstoel

Hobby en spelende kinderen moeten de tuin delen

Toch had Perry de wens om in de toekomst naar een andere woning met grotere tuin te gaan zoeken. Zodat er voor zijn kinderen en hobby meer ruimte beschikbaar zou kunnen komen. Dat wachten we dan nog maar even af. En gaan verder de felicitaties voor nu, van Guchi en het overhandigen van de bijbehorende prijzen en trofee. De oorkonde voor zijn dealer werd bij Perry achtergelaten en hij zou deze later daar overdragen voor de Wall of Fame.

Winnaar juli 2018 uitreiking

Wederom een oorkonde voor Perry en zijn kinderen!

 

Series Navigatie<< Koi Idol winnaar juni 2018Koi Idol winnaar augustus heeft zijn eigen bodyguards >>

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App