Interview met David van Roy op de BKS 2018

Nieuwkomer in showland, hobbyist David van Roy, vertelt hoe hij het weekend in Hasselt ervaren heeft. Hij vertelt hoe hij de vissen heeft voorbereid voor de Belgian Koi Show en zijn visie over vijveren.
Met trots spreekt David oprecht uit dat de hobby is overgegaan in Passie. Die passie zie je gedurende de hele dialoog.

 

Series Navigatie<< Do-it blijft innoveren

Over Remy Doekhi

Bollywood wilde hem, wij hebben hem! Remy is onze Surinaamse godenzoon. In alle bescheidenheid zorgt hij voor alle audio- en videotoepassingen die de verslaggeving van KoiQuestion mogelijk maken. De notoire cameraman monteert ook nog eens alles en deelt als ervaren hobbyist graag zijn kennis met anderen.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App