Hobbyist prolongeert titel op Holland Koi Show

André de Groot speelt voor de prijzen. Vorig jaar won hij met een Sakai Kohaku de Mature Champion Award op deze show. Dit jaar bracht hij dezelfde Koi mee en wederom wist hij de titel voor de beste Koi in de sizes 6 en 7 naar zich toe te trekken. Het hoogst haalbare voor de hobbyist is daarmee een feit. De Kohaku werd aangekocht door André in Japan. Handling en trotse dealer is John de Leur van Chikara Koi.

HKS 2018 Mature Champion
André bracht behalve de Kohaku een prachtvat met Koi mee, waaronder de Grand Champion B van de Belgian Koi Show 2018, zijnde een Shiro Utsuri en ook zijn awesome Ginrin Soragoi waren van de partij. Vorig jaar stelde de hobbyist reeds dat de komende jaren Rob van der Hulst de te kloppen man was. Nu zijn vissen ontbraken in de wedstrijd en de Supreme en Grand Champion titel naar de dealer Koi Kichi World zijn gegaan, is André ook meteen de beste hobbyist op de ranglijst in Arcen.

In onderstaande video, een interview op dezelfde show vorig jaar, gaat André in op de aankoop van de Kohaku.

Series Navigatie<< 94cm Ogata Chagoi tegen-reglementair GC B en Jumbo ChampionHKS 2018: De Majors >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App