Een gezamenlijk bezoek met redacteur Barry

Het moest er eens van komen. Lang lagen de plannen al op de plank  om een der verenigingen mee te nemen op onze maandelijkse bezoekjes aan de winnaar van de Koi-idol verkiezing. Zowel Marco de winnaar van Juni, als Barry den Ouden redacteur bij NVN gaven aan dat zaterdag 4 augustus, zo in de late ochtenduren, het voor beide het beste schikte.

2018 juni winnaar_koi-idol_kohaku

De afspraak stond en Barry verscheen op de afgesproken tijd bij mij thuis om na een korte koffie pauze de overstap te maken en met ons verder te reizen naar Nieuw Beijerland. Barry, maar ook wij, waren in het verleden al eerder bij Marco op bezoek geweest. En kende hem inmiddels beter door de vele Koishows die hij gezamenlijk met zijn Koivriend Peter bezoekt.

2018 juni De Fotograven Marc en Barry

Zonder een echt verdere kennismaking werden de we door het gehele gezin hartelijk ontvangen. Voorzien van koffie, appelflap en wat fris, was er uiteraard ook aan gespreksstof geen gebrek.

2018 juni Kohaku

Hierin zal ik me voor nu verder beperken tot de uitreiking en wat foto’s daarvan en geef graag Barry de ruimte voor het verdere verslag van ons bezoek aan Marco.

 

2018 juni Prijsuitreiking Marco

 

 

Series Navigatie<< Koi Idol mei: Vier op een rij!Koi Idol winnaar juli 2018 >>

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App