Pascal Goossens stelt zich voor

Al een aantal jaren loop ik op diverse Koi shows en veel van jullie zullen ongetwijfeld mijn gezicht herkennen. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, dan kun je wellicht nog wel herinneren dat er een keer een vreemde stuiterbal (Pascal heeft geen UIT-knop RED.) op een Koishow aan je voorbijging… Waarschijnlijk heb je mij toen niet over het hoofd gezien ondanks dat dit me meestal gebeurt, maar een minimumlengte schijnt dan weer niet bepaald een selectiecriterium te zijn bij het team van KoiQuestion.

Unknown-10

Met pascal valt wel een biertje te drinken. Oh, raad eens wie de bob was?

Toch neem ik graag even de moeite om me aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Pascal Goossens. Ik ben getrouwd en een trotse vader van een jochie van tweeëneenhalf jaar oud. Een kleine tategoi die onze Koihobby met de paplepel ingegoten krijgt. Zoals verteld ben ik al een aantal jaren een vaste Koishow bezoeker die bijna geen show mist in België, Nederland en Duitsland. Tevens vind ik al een jaar of negen mijn rust bij mijn vijver en Koi in het oosten van Nederland. En als ik niet bij de vijver zit ben ik docent Horeca, Bakkerij en Recreatie. Het liefst echter, bak ik een poets.

Regelmatig een goede foto nemen en tussendoor de verschillen gaan zoeken geeft mijn inziens een extra dimensie aan de Koihobby

Unknown-8

Pascal at the job met Patrick!

Een jaar geleden heeft Tiebo een leuk artikel geschreven over ons als hobbyisten en onze vijver. De reden van mijn voorstelrondje is natuurlijk niet alleen omdat jullie de naam van die stuiterbal hoeven te weten. De reden is dat jullie mij de komende tijd regelmatig in het shirt van KoiQuestion kunnen tegenkomen. Ik zal hen gaan ondersteunen in de rol als fotograaf op shows. De fotografie is al jaren een hobby van mij en tevens ben ik dit de laatste jaren steeds verder gaan uitdiepen in de hobby. Met name in de opgroeiprojecten en het in kaart brengen van evolutie van Koi; daar heb ik erg veel plezier in. Regelmatig een goede foto nemen en tussendoor de verschillen gaan zoeken geeft mijn inziens een extra dimensie aan de Koihobby.

Grand Champion BKS 2018

Pascal weet echt wel hoe je met een camera om moet gaan #GCBKS18

Op de Euregio Koishow en op de Belgium Koi Show (BKS) heb ik mijn intrede gemaakt binnen de groep. Waarbij met name mijn rol in België direct extra verantwoordelijkheden ten behoeve van het team belang met zich meebracht. Zo wilde Marco eten bij een Grieks restaurant waar de Tzatziki niet te vertrouwen was, kwamen we door Tiebo terecht in een gaybar en hebben we aansluitend een nachtelijke wandeling gemaakt in Hasselt omdat de auto onvindbaar was… Kortom naast fotograferen was ik samen met Remy degene die de boel bij elkaar hield. Nu zult u denken wat deed Patrick dan? Nou… hij was verantwoordelijk voor de waterkwaliteit in de badkamer…  🙄

IMG_4334

Nachtelijke wandeling in Hasselt. Waar stond de auto ook alweer?

Al met al was het een vuurdoop die ik nu al niet had willen missen. Ik heb het tot op heden ervaren als een gezellige boel bij KoiQuestion, waarbij het nieuws rondom Koi en het informeren van de hobbyist centraal staat. Mocht ik jullie een keer tegenkomen op een show spreek me dan gerust aan als je wat te vragen hebt. Die vragen mogen overigens ook over de Formule 1 gaan. Ik zie jullie in Arcen!

Team KoiQuestion @BKS2018

We zijn blij dat je er bij bent Pascal

Over Pascal Goossens

Hij is enthousiast en heel nauwkeurig. Als ervaren hobbyist weet hij anderen met raad en daad bij te stuiteren. Pascal beleeft de hobby graag door de de lens van zijn camera. Hij is docent tbv het bakkersvak en viel ooit in een grote ketel suiker...

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App