NIEUWS VAN DE VAKHANDEL

Met trots presenteren wij u:

Nieuwe generatie AquaForte UltraBead® Beadfilters

Na meer dan 17 succesvolle jaren introduceert AquaForte een nieuwe serie UltraBead® Beadfilters. De Beadfilter is al jarenlang een beproefd systeem, waarin mechanische en biologische filtratie samengaan.unnamed

Mechanische én biologische filtratie

De UltraBead® Beadfilters zijn ongeëvenaard in filterprestaties, omdat het filter zowel mechanische als biologische filtratie combineert in één systeem. Beadfilters zijn gesloten (druk)vaten met miljoenen plastic korreltjes (beads). Deze beads zitten heel dicht op elkaar en vormen een laag waar het water onder druk van een pomp doorheen wordt geperst. Hierbij blijven de vuildeeltjes in de korrels hangen. Als de filters langere tijd worden gebruikt, wordt de biofilm (de plakkerige laag) om de korrels dikker, waardoor er steeds fijner vuil opgevangen wordt. Naast mechanische filtratie vindt er ook biologische filtratie plaats in een beadfilter. Nuttige bacteriën hechten zich namelijk op de beads en breken schadelijke stoffen, zoals ammonium, nitriet en nitraat, af.
Alle modellen zijn standaard voorzien van een bypass en een vernieuwde klepconstructie. Dit garandeert een maximale doorstroming van het vijverwater, met minimaal drukverlies.

unnamed

De nieuwe generatie beadfilters is vervaardigd uit onverwoestbaar thermoplastic. De productie door ’s werelds meest betrouwbare spuitgiettechniek, zorgt voor een extra stevige behuizing met aangegoten voet. De nieuwe serie beadfilters bestaat uit drie modellen, geschikt voor een vijver van maximaal 40, 60 of 100 m³. De UB140 is daarnaast voorzien van 75 mm leidingwerk voor nog minder weerstand. Meer informatie over de UltraBead® Beadfilters vind u in onze catalogus of op www.ultrabead.nl.

unnamed (1)

Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden
Ook op zoek naar het ideale filter voor helder en gezond vijverwater en benieuwd naar de mogelijkheden met een UltraBeadfilter? Vraag ernaar bij uw accountmanager! Ook kunt u altijd contact opnemen met een van onze collega’s. Wij helpen u graag vooruit via tel: +31 (0) 413 293918 of sales@sibo.nl.

unnamed (2)

unnamed (1)

 

Series Navigatie

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App