Angelo heeft altijd weer iets nieuws op de tekentafel

Een interview met Angelo van Do-it Filtertechniek op de Belgian Koi Show 2018. Zo was Angelo de eerste met een combitrommel. Daarnaast is ook zijn lage inbouw, sturing via tablet, afdichting (en misschien vergeet ik nog wel wat dingetjes) zeer innovatief te noemen. De nieuwe snufjes zijn de grof-vuil-bandfilter en een langwerpige luchtschotel. Komt er in de nabije toekomst nog meer? Zeker weten!

Series Navigatie<< BKS 2018: Alle Majors“Van hobby naar passie” >>

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Comments are closed.