Combineren van vakantie en hobby

Bij het schrijven van dit verslag is mijn vakantie helaas al weer voorbij.  Gelukkig grotendeels kunnen besteden aan de hobby, dat wel! De eerste dag werd al besteed met het bezoek aan de Young Holland Koi Show van onze collega’s van de Nishikigoi Vereniging Nederland. Het bezoek aan de winnaar van mei werd gecombineerd op de doorreis naar Hasselt, waar de Belgian Koi Show hun Koishow organiseerde.  Wij als gezin maakte er, in een gehuurd huisje, een mooi weekendje weg van. Zodoende is dit verslag iets wat verlaat maar daarom niet minder.

2018 mei winnaar koi-idol TENKA

Tenka, winnaar van Koi Idol mei 2018

2018 mei Koicave vrienden

Een paar van de Koicave-vrienden

Wall of Fame

Nadat in de Koi-Idol verkiezing 2017 en nu in 2018 al een hattrick was behaald voor Coweko, gaat het met TENKA nog verder. Tot nu toe vier maandwinnaars op rij.

2018 mei Prijsuitreiking Stefan

Stefan neemt de prijs in ontvangst bij zijn Koidealer

2018 mei TENKA2

De mooie vissen van Stefan, waaronder Tenka

Nu de eer voor Stefan, een oude bekende voor ons, die inmiddels onder zijn Koicave-vrienden de Koi-Idol verkiezing flink promoot. Daarvoor onze dank! Ook aan zijn Koidealer Geert, welke eveneens zijn klanten attent maak op de mogelijkheid om hun Koi-idolen gratis deel te laten nemen aan de Koi-Idol verkiezing en ze te laten beoordelen door een heuse jury. Geert begrijpt dat één van de belangrijkste kernen van de hobby het showelement is van het houden van Koi. Door deze laagdrempelige verkiezing wordt dit voor meer van zijn klanten/hobbyisten toegankelijk.
Inmiddels is er door Coweko, voor de winnaars in de winkel een zogenaamde Wall of Fame ingericht.

2018 mei Prijsuitreiking Geert

Weer eentje erbij voor op de Wall of Fame!

2018 mei TENKA1

Zien we Tenka, of een andere vijverbewoner nog terug bij Koi Idol?

Prijsuitreiking

Doordat we op doorreis waren, niet minder aandacht maar helaas wel minder tijd voor een lang bezoek. Zoals eerder gemeld hoefden we geen kennis meer met elkaar te maken, dus paste dat in de planning. In een snelle blik zagen we TENKA zijn rondjes zwemmen in de vijver van Stefan. Gelijk maar wat foto’s gemaakt en al babbelend ging toch de tijd weer sneller dan verwacht. Een bezoekje aan Geert stond ook nog ingepland. Dit voor de overhandiging van de oorkonde. Er werd besloten om de prijsuitreiking aan Stefan dan gelijktijdig bij Geert te doen.
Daarna konden we dan onze reis vervolgen naar België om dat weekend de Koishow van de BKS te bezoeken. Het was daar weer erg gezellig en hebben weer vele bekenden uit de Koiwereld mogen ontmoeten en gesproken. Enkele van die gesprekken leiden tot wat extra prijzen, welke we aan de hobbyisten beschikbaar mogen stellen bij deelname aan de Koi-Idol verkiezing.

Holland Koi Show 2018

Gratis kaartjes winnen? Doe mee met Koi Idol!

Extra prijzen

Zo stelt de NVN ter verloting voor de maanden juli en augustus vrijkaarten beschikbaar voor de 26e editie van de Holland Koi  Show 2018 te Arcen. En John en Ans de Leur van Chikara Koi stellen elke maand ter verloting onder de deelnemers één emmer Koivoer en Claymix beschikbaar.
Beiden daarvoor onze oprechte dank.

Series Navigatie<< Drie in ÉÉNKoi Idol winnaar juni 2018 >>

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Comments are closed.