Filip Poppe onbetwist de beste hobbyist van België (en daarbuiten)

Zijn vierstap Kohaku van de Sakai Fish Farm is een kampioen van formaat. Niet persé in lengte, de vis meet 77 cm, maar toch zeker in prestatie. De vierstapper heeft inmiddels een indrukwekkend blazoen met medailles. Zo won eerder dit jaar al de Grand Champion Award op de KLAN Interkoi. Een jaar eerder in 2017 werd ze er Supreme Champion.

De medaillespiegel van deze yondan Kohaku staat op zeven Major Awards

Op de Belgian Koi Show, waar ze vandaag haar rondes doet heeft ze ook haar strepen verdiend. Na in 2016 nog goed te zijn voor een Mature Champion Award op zowel deze als de European Shinkokai Show te Nieuwegein, wist ze vorig jaar het allerhoogste podium te bestieren in HasseltOok in de Koi Show te Goes vorig jaar werd ze Grand Champion,Vandaag herhaalt ze dat nog eens en was ze goed voor Grand en daarmee is dit haar vierde Grand Champion titel!

Grand Champion BKS 2018

photo by Pascal Goossens

De medaillespiegel van deze Kohaku staat nu op zeven Major Awards. Op de Euregio Koi Show in 2016 werd de vierstapper Best Kohaku. Filip kocht de Koi, via toenmalig Koi dealer ’t Viske, van Ogata nadat deze uit de Magnum bloedlijn van SFF was betracht. 

Series Navigatie<< Belgian Koi Show 2018 gaat morgen van startElnakoi verassend Supreme Champion ZNA Belgium Koi Show 2018 >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App