De eerste dag zit erop in Hasselt

De eerste dag is een beetje aftasten. Wie is er op de show? Welke vissen doen er mee? Zijn er al major awards bekend? En als laatste: wat doet het weer?

Nou de eerste dag erop zit ben ik positief gestemd. Alles zat mee. Het weer was ideaal ‘Koishow-weer’. Warm genoeg dat de biertjes op het terras smaakten. Tevens ook niet te warm, dat deelnemende Koi teveel leiden van de hitte. Gunstig is dat we morgen hetzelfde vooruitzicht hebben. Ook de prestatie van het Belgische voetbalteam zat niet tegen. Er kon geproost worden, welke overwinning je zou willen vieren.
De majors zijn bekend en misschien later op de avond zullen wellicht alle prijzen al verdeeld zijn. Een aantal majors heb je al kunnen zien op onze website en hier gaan we morgen vrolijk mee verder.
Een leuke tip is om zelf te komen kijken! Morgen tevens van 10.00u-18.00u geopend.
Naast het aanschouwen van de deelnemende Koi zijn er veel standhouders: Koidealers, filterbouwers, producenten en leveranciers van Koivijverproducten en tevens enkele mooie bonsai.

Hieronder een impressie van de eerste dag:

DSC_0001

IMG_8271

IMG_8261

DSC_0010

DSC_0015

DSC_0013

DSC_0010 (2)

DSC_0007

DSC_0007 (2)

DSC_0006

DSC_0004

DSC_0004 (2)

DSC_0003

 

Series Navigatie<< Elnakoi verassend Supreme Champion ZNA Belgium Koi Show 2018Debuut Dominique Vyncke brengt bewondering én verontwaardiging over Gorbatsjov; Jumbo Champion Belgian Koi Show 2018 >>

Over Marco Zegers

Marco is docent natuurkunde en scheikunde op een middelbare school onder Eindhoven. Van jongs af aan is hij geïntrigeerd door de karper en beviste ze vele uren. De koi, de koivijver en de techniek ziet hij als een boeiende mix tussen zijn hobby en zijn vak.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App