Vooraf aan zo’n event wordt er hard gewerkt!

Ze is weldra werkelijkheid, de Koishow waar de Duvel zich het liefst laat proeven in het land waar de Rode Duivels worden aanbeden. Als er een Special Variety mag worden aangewezen dan zal dat toch wel een Benigoi zijn. Of die er eentje verdient valt nog te bezien.  Wie bij voorbaat de hoogste lof mogen ontvangen zijn zij, die hun tijd hadden kunnen spenderen voor de televisie om het WK te volgen, maar kozen voor de kameraadschap van mede vrijwilligers om zelf iets te betekenen voor vriend en vaderland.

Laten wij nu enkele van die vrienden zijn die er enorm naar uit kijken om vandaag af te reizen naar België om er het weekend te spenderen. Schouder aan schouder aan het showvat. Met een schuin oog kijkend naar het grote scherm, waar van alles op te zien zal zijn. We kijken er naar uit, we zetten ons beste beentje voor en gaan het wedstrijdveld bestieren om verslag uit te brengen aan jullie. Samen juichen voor de Grand Champion, samen juichen voor de winst op Tunesië, wie zal het zeggen.

Vanaf morgen ben je van harte welkom op de Belgian Koi Show 2018.

Hieronder enkele foto’s van de opbouw van afgelopen dagen

DSC_0008

DSC_0022

DSC_0150

DSC_0174

DSC_0178

DSC_0202

DSC_0204

DSC_0994

Series Navigatie<< Wordt het een wedstrijd of machtsvertoon in Hasselt?!Grand Champion ZNA Belgian Koi Show 2018; miss Magnum pakt 4e Europese titel! >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App