Grand Champion Euregio Koi Show 2018

Voor je het weet staat de volgende Koishow alweer voor de deur. In je agenda moet je vooruit kijken en niet achteruit. Maar om mooie beelden vers op je netvlies te houden hier nogmaals de GC van afgelopen Euregio Koi Show.

Meer informatie vind je hier

Series Navigatie<< Yamabuki op video @EKSGrand Champion winnaar en jurylid voor de microfoon >>

Over Remy Doekhi

Bollywood wilde hem, wij hebben hem! Remy is onze Surinaamse godenzoon. In alle bescheidenheid zorgt hij voor alle audio- en videotoepassingen die de verslaggeving van KoiQuestion mogelijk maken. De notoire cameraman monteert ook nog eens alles en deelt als ervaren hobbyist graag zijn kennis met anderen.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App