De trommeltechniek ontwikkelt maar door. Elk jaar komt een elke trommelbouwer met een stukje innovatie. Bart van den Berg blijft met zijn Befil niet achter. Bijzonder van de Befil is dat deze ook helemaal (tot 20 cm) onder waterniveau geplaatst kan worden. Dat geldt nu ook voor het daaraan gekoppelde bewegend bed.

Dit is niet het enige wat bijzonder is aan de Befil 2.2 en we interviewden Bart op de Euregio Koi Show omtrent zijn trommel en innovaties.

Overigens was dit niet de eerste keer dat we Bart interviewde. In 2016 spraken we hem op het Watergala in Nieuwegein over zijn outside-in-methode van filteren.

Series Navigatie<< De Tategoi van Jose Bonet maakt belofte waar in OldenzaalYamabuki op video @EKS >>

Over Marco Zegers

Marco is docent natuurkunde en scheikunde op een middelbare school onder Eindhoven. Van jongs af aan is hij geïntrigeerd door de karper en beviste ze vele uren. De koi, de koivijver en de techniek ziet hij als een boeiende mix tussen zijn hobby en zijn vak.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App