Major Awards German Shinkokai Koi Show 2018

We hebben ze weer op de gevoelige plaat vastgelegd gekregen; de major awards van de German Shinkokai Koi Show in Berlijn. Over de verassende winnaar en de runner-up hebben we gisteren al even gerept in aparte berichtgeving. De Jumbo Champion is 95cm en behoort toe aan dezelfde eigenaar als de Grand Champion. De Grand Champion B (Ginrin Ochiba van Koicentrum van Keulen) en Adult Champion (Showa van Johnny Lievens) ontbreken helaas in het overzicht ivm kuitschieten in het vat.
Grand Champion Koi Expo 2018

Supreme Champion Koi Expo 2018
Jumbo Champion Koi Expo 2018

Mature Champion Koi Expo 2018Young Champion Koi Expo 2018
Later Young Champion Koi Expo 2018
Baby Champion Koi Expo 2018
best tategoi Koi Expo 2018
Unique Champion Koi Expo 2018

Series Navigatie<< Supreme Champion German Shinkokai Koi Show 2018Winnende Showa van Berlijn op video >>

Over Marco Zegers

Marco is docent natuurkunde en scheikunde op een middelbare school onder Eindhoven. Van jongs af aan is hij geïntrigeerd door de karper en beviste ze vele uren. De koi, de koivijver en de techniek ziet hij als een boeiende mix tussen zijn hobby en zijn vak.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App