Koi Wijzer nummer 74 is in druk en valt 22 juni bij je in de bus. Nog geen lid/abonnee? Meld je dan snel aan en profiteer van de gratis koivoer-actie. Koi Wijzer 74 is tot de nok toe gevuld met bezienswaardigheden, eigenaardigheden, bijzonderheden, nieuwigheden, wetenswaardigheden, koi-vaardigheden etc.
Boeiende artikelen en prachtige foto’s zorgen weer voor veel kijk- en leesplezier!

HR Cover KW74 KLEIN

Series Navigatie<< Preview Koi Wijzer 71

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App