Supreme Champion Euregio Koi Show 2018 ook voor Koi Kichi World

Als je drie Kohaku naar de Euregio Koi Show meeneemt die zusjes van elkaar zijn, kan het zijn dat de Koi elkaars concurrenten zijn. Ze zwemmen samen in een showvat en zijn afkomstig van dezelfde kweek van hetzelfde jaar. Tjaard van Baalen van Koi Kichi World was overtuigd van deze Koharu 2 bloedlijn en nam het enorme risico om drie a vier van de beste Kohaku van de kweker te kopen. De directe zussen nemen het samen op tegen een groot en kwalitatief speelveld, maar ze bleken het ook vooral tegen elkaar op te nemen. Haar grote zus, Big Sakura, ging er dan ook aan de haal met de titel Grand Champion. Toch is deze vis ook geen onbekende…

Ze is zeker qua body een keer zo goed geworden

De Supreme Champion van de Euregio Koi Show 2018 was ook de Supreme Champion op de Holland Koi Show 2017. Het is echter een wereld van verschil, de vis toen en nu. Ze is zeker qua body een keer zo goed geworden, dat ze hier dan alsnog maar Supreme wordt zegt meer over haar grote zus dan over haar. Oordeel zelf; Supreme Champion Euregio Koi Show 2018…

Supreme Champion Euregio Koi Show 2018

Series Navigatie<< Fred Bor pakt goud met goud in Oldenzaal; Grand Champion B Euregio Koi Show 2018Jumbo Champion blijft mooi bij Freddy Roolvink in Twente >>

Over Marco Zegers

Marco is docent natuurkunde en scheikunde op een middelbare school onder Eindhoven. Van jongs af aan is hij geïntrigeerd door de karper en beviste ze vele uren. De koi, de koivijver en de techniek ziet hij als een boeiende mix tussen zijn hobby en zijn vak.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App