Hirasawa Yamabuki Ogon goed voor beste non-Gosanke prijs in sterk speelveld Oldenzaal

Fred Bor nam de moeite om zijn Yamabuki Ogon mee te nemen naar Oldenzaal. Zijn goudgele eenkleur betreurt het niet. Won hij twee jaren geleden met dezelfde vis al best in variety op dezelfde show, inmiddels is de vis uit de stallen van Hirasawa de beste non-Gosanke op de Euregio Koi Show 2018.

Lees ook:  Fremabo wint twee best in varieties op eerste Koi Show

Grand Champion B is het hoogst haalbare voor hem en zeker een prijs waar hij niet op rekende. De vreugde is des te groter want de Koi is een persoonlijke lieveling en komt dan ook uit de privé collectie van de noordelijke dealer die er mee in zijn nopjes is.

De Yamabuki meet 95(!) centimeter en werd als sansai aangekocht

Zo ook bij de Koi zelf, die deftig aan het paaien ging. Gelukkig had de dealer uit Oude Pekela zelf een foto gemaakt voor de Koi Show zodat we jullie wel deelgenoot kunnen maken van deze goudgele Koi die in de zo’n oogverblindende proporties aanneemt. De Yamabuki meet 95(!) centimeter en werd door Fred aangekocht als Sansai; inmiddels is ze bezig met haar achtste levensjaar.

Yamabuki Ogon

 

Series Navigatie<< EKS: Kan het morgen nog beter?Yamatoya-zusje in verbeterde vorm Supreme Champion Euregio Koi Show 2018 >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App