Morgen nog niks in je agenda, dan rijd je toch naar Oldenzaal!

Vandaag was de eerste dag van de Euregio Koi Show. Het was warm en genieten. Soms een beetje te warm, maar ja, klagen over het weer, is een beetje te Nederlands.

DSC_0221

De eerste show van NL ging vandaag van start

DSC_0223

Hoge kwaliteit Koi

Wat dat betreft wordt het morgen nog beter, want volgens de weersverwachting wordt het iets minder warm. Maar de warmte even naast ons neerleggende was de eerste dag een showdag waar iedereen op hoopte.

IMG_7632

We hebben er als team helemaal zin in!

DSC_0218

Theo beantwoordde vandaag enkele vragen namens de Adviesgroep

Hobbyisten, dealers, bezoekers en ook wij, van Team KoiQuestion, keken al weken uit naar deze show. Soms als je verwachting hoog is valt iets snel tegen. Echter deze keer niet. Zoals we bij de aankondiging van de Grand Champion al vermeldde is de kwaliteit hoog. Zeer hoog.

DSC_0209

Het showterrein ziet er top uit

DSC_0199

De juryleden moeten stevig doorwerken om alle prijzen te verdelen

Dat maakt het meer dan de moeite waard om morgen te komen kijken. De sfeer is goed. Zowel jong en oud vermaakt zich en geniet zichtbaar van de vissen. Grappig is dat het lijkt alsof de net-niet-winnaars het niet erg vinden om te verliezen en zich prima vermaken.

IMG_7698

Jong en oud geniet van het weer en de Koi

IMG_7718

Eind van de middag wordt er schaduw gecreëerd voor de Koi

To be continued en gegroet vanaf Oldenzaal!

 

Series Navigatie<< Big Sakura Big Winner – Grand Champion Euregio Koi Show 2018Fred Bor pakt goud met goud in Oldenzaal; Grand Champion B Euregio Koi Show 2018 >>

Over Marco Zegers

Marco is docent natuurkunde en scheikunde op een middelbare school onder Eindhoven. Van jongs af aan is hij geïntrigeerd door de karper en beviste ze vele uren. De koi, de koivijver en de techniek ziet hij als een boeiende mix tussen zijn hobby en zijn vak.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App