Grand Champion Euregio Koi Show 2018

Tegen de negentig centimeter, exact gemeten 88 aan de lat en met zeven jonge jaren oud weet de Kohaku van Tjaard van Baalen, zaakvoerder bij Koi Kichi World, het imponerende speelveld van Oldenzaal, nu al geroemd tot beste wedstrijd van het afgelopen decennium, de volle winst naar zich toe te trekken en dat is voornamelijk te danken aan ook diens volle bouw, maar ook nog wel veel meer.

De Kohaku is afkomstig van de Koharu 2 bloedlijn van Yamatoya

De vis werd gekocht als Nisai en afkomstig van de zogeheten Koharu 2 bloedlijn. Inmiddels hebben we Tjaard uitgebreid gesproken over deze door Yamatoya gekweekte Kohaku; waarover later meer! Voor nu; aanschouw de kampioen; de Grand Champion Euregio Koi Show 2018.

J107 (Large) Big Sakura

Grand Champion Euregio Koi Show 2018

Series Navigatie<< Kan het verhitte speelveld in Oldenzaal tegen de hitte?EKS: Kan het morgen nog beter? >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App