Koi Idol winnaar maart won ooit eerder

Nadat Willem vorig jaar juli maandwinnaar was geworden met Hummer hebben wij hem tussentijds nog wel meerdere keren gezien en gesproken bij zijn dealer en op diverse Koishows, waar we hem dan als enthousiast hobbyist tegen kwamen.

winnaar koi-idol maart 2018 eri

Eri, de winnende Kohaku van maart

Maar een bezoekje bij hem thuis kwam er pas weer van toen hij met Eri maandwinnaar van Koi-idol maart 2018 was geworden. Dit bezoekje werd in eerste instantie ietwat uitgesteld omdat Willem de kap nog op de vijver had liggen en Koi2000 graag voor een artikel in hun magazine met ons wilde meegaan. Een datum prikken voor het bezoek wordt dan met gedrieën wat lastiger.

2018 mrt overzicht vijver

De kappen zijn van de vijver af, ook bij Willem

Voor woensdag 16 mei zou het voor alle kunnen en die datum werd geprikt. Helaas op het laatste moment moest met kennisgeving Koi2000 afhaken. Waarop we toch maar besloten Willem niet langer te laten wachten op ons bezoek en de uitreiking van zijn verdiende trofee met ERI.  Een gezamenlijk bezoekje met Koi2000 voor een artikel in hun magazine zal zodoende nog even op zich laten wachten.

2018 mrt Eri

Eri in haar vijver…..

Even hartelijk als vorige keer werden we ook nu weer ontvangen met koffie en gebak. De vijver was ons al bekend (lees hier artikel van Hummer) maar zoals altijd, bleef er nog genoeg gespreksstof over, betreft de Koihobby en het beleven daarvan. Een uurtje is dan niks, toch moesten we onze weg vervolgen om samen met Willem nog even langs zijn dealer te gaan om daar de oorkonde te overhandigen.

2018 mrt uitreiking

Weer een prijs erbij voor Willem!

We hadden inmiddels eigenaar Geert van Coweko al geïnformeerd over ons bezoek.  Op een kwartiertje rijden van Willem ging daar het gesprek weer verder.
Door de goede prestaties van veel van zijn klanten tijdens de maandelijkse Koi-idol verkiezing,
geschiedde het overhandigen voor de inmiddels ontstane Wall of Fame in zijn Koishop.

2018 mrt Wall of Fame

Niet de eerste prijs voor Geert van Koi Idol;)

 

Series Navigatie<< De aftrap Koi-idol 2018 met de winnaar van februari!Drie in ÉÉN >>

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App