Stel je vraag tijdens het bezoek aan de show in Oldenzaal!

De eerstvolgende show is de Euregio Koi Show op 26 en 27 mei. In het gezellige Overijssel strijden de deelnemers voor de hoogste eer en titel: Grand Champion. Dit onder het toeziend oog van de ‘gewone’ hobbyist, oftewel de bezoekers. Dit jaar kunt u ook persoonlijk kennismaken met de adviseurs van de Adviesgroep Koi en vijver!

WhatsApp Image 2018-01-21 at 16.10.29

dit zijn wel heel veel adviseurs bij één vijver…

Hoewel veel hobbyisten de oplossingen voor hun vijverproblemen doorgaans zoeken op Facebook, is er ook een alternatief. De Adviesgroep Koi en vijver komt bij de vijvereigenaar thuis om problemen te analyseren en daarbij advies op maat te geven. Op de Euregio Koi Show zijn we aanwezig om hobbyisten te ontmoeten en om vragen te beantwoorden. Zowel zaterdag en zondag van 11.00u-12.00u en van 14.00u -15.00u kunt u één of meerdere adviseurs vinden in de stand van KoiQuestion.

DSC03934

het team van adviseurs

IMG_5321

Adviseur @ work

Onder het genot van een bakkie koffie mag u ons het spreekwoordelijke hemd van het lijf vragen. Denk daarbij aan vragen over bijvoorbeeld het watertesten, welke waardes test je wel of niet en waarom, problemen met de gezondheid van vissen, of hoe een bezoek van een adviseur eruit ziet.

WhatsApp Image 2018-04-28 at 13.06.13

Klaar voor vertrek, op naar een hobbyist met problemen

Hopelijk treffen we jullie op 26 of 27 mei. Tot ziens op de Euregio Koi Show!

Over Marco Zegers

Marco is docent natuurkunde en scheikunde op een middelbare school onder Eindhoven. Van jongs af aan is hij geïntrigeerd door de karper en beviste ze vele uren. De koi, de koivijver en de techniek ziet hij als een boeiende mix tussen zijn hobby en zijn vak.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App