Mr. Sugiarto Li Wan Kurniawan pakt titel met Showa van Isa Koi Farm

In Indonesia wordt de strijd gestreden van wat gerust een kampioensbal mag worden genoemd. De juryleden hebben er een enorme opgave aan. Zo hebben ze alleen al in size 1 Shusui al meer dan 90 Koi te beoordelen. Gekkenhuis of verwennerij; zeg het maar. Gekeken naar de kampioen, de Grand Champion die als eerste gekozen wordt, weten we het wel…

Grand Champion 11th Asia Cup Koi Show 2018

Owner : Mr.Sugiarto Li Wan Kurniawan
Bred by : Isa Koi Farm
Handled by : Samurai Koi Centre
Dealer : Samurai Koi Centre

Ruud Besems en Ronald Stam zetten zich namens Nederland als jurylid om op deze gigantische show alle Koi in de juiste volgorde te plaatsen. Een weelde, maar ook een opgave. De Koi werd gekweekt door de Isa Koi farm en de Samurai Koi Centre was verantwoordelijkheid als dealer.

Mr.Sugiarto Li Wan Kurniawan is de eigenaar van deze driekleur

Jane Maneerat schoot deze bijzondere foto van de kampioen die al voor de wedstrijd werd gemaakt. De Showa in real live heeft ten opzichte van deze foto een iets verder doorontwikkeld sumi. Mr.Sugiarto Li Wan Kurniawan is de eigenaar van deze driekleur en zal ongetwijfeld trots zijn op zijn overwinning.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App