Wie het kleine niet eert…

Mr.Pan Zhicheng uit China won tijdens de eerdere Shinkokai All Japan Koi Show dit jaar de Grand Champion. Dergelijke namen interesseren zich enkel voor het grote werk zou je kunnen denken, maar niets is minder waar. Mr.Pan is ook de eignaar van deze Showa, gekweekt door Mitsunori Isa op de Isa Koi Farm. Handling dealer was Ryuki Narita;

Grand Champion International Junior Koi Show 2018

picture courtesy by: Koi Zanmai

Johan en zijn betere helft Domi maakten de rest naar Japan om ons allemaal te kunnen laten mee genieten van de mooiste kleine Koi tijdens de International Junior koi Show. Op deze show mogen alleen Koi worden ingezet met een lengte van niet meer dan 36 centimeter. De show werd gehouden in Nagaoka in het Niigata district van Japan.

met een lengte van niet meer dan 36 centimeter

De show is, zoals de naam reeds doet vermoeden, internationaal en dat hebben ze geweten in Japan. Hierover later meer.

picture courtesy by: Koi Zanmai

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App