Paintbrush artiest Gregor Meyer verloot een levensgroot schilderij op Euregio Koi Show

Hij gaat de Koiscène verlaten, maar niet voor Gregor Meyer deze getrakteerd heeft op een hoogstandje. Het wordt zijn allergrootste en meest indrukwekkende werk en jij kan het winnen!

Op een doek van 1,5 bij 1 meter wil hij drie Koi doen herrijzen. Welke dat zijn? Dat is het mooiste, dat bepaal jij

Gregor Meyer is al sedert jaar en dag de Paintbrushspecialist op het gebied van Koi. Met verve, een onaflatend enthousiasme en geflankeerd door zijn prachtige dochters bracht hij letterlijk en figuurlijk kleur in de Koicommunity. Niets echter, is voor altijd. Gregor zal op de aanstaande Euregio Koi Show, zijn allerlaatste acte de présence geven als standhouder.

Gregor Meyer paintbrush artist in de koi community

Dit werk zal ook te zien zijn op de Euregio Koi Show

Toen hij dit aan mij kenbaar maakte, we zijn door de jaren heen goed bevriend geraakt, vond ik niet dat hij zomaar met stille trom kon vertrekken en dat is ook niet de stijl van Special Paint Gregor, zoals hij op Facebook te boek staat. De oud bodybuilder wil zich nog één keer opladen om zijn grootste werk ooit te maken. Op een doek van 1,5 bij 1 meter wil hij drie Koi doen herrijzen. Welke dat zijn? Dat is het mooiste, dat bepaal jij namelijk.

Gregor Meyer paintbrush artist in de koi community

Vanaf morgen zal er een week lang een poll online staan op de Facebook pagina van KoiQuestion waar je kunt stemmen op een selectie van de allerknapste vissen. Daarna zal de kunstenaar zijn uiterste best doen om het werk op tijd, namelijk op de Euregio Koi Show in Oldenzaal, 26 en 27 mei aanstaande, af te hebben of maken. Spannend, maar het allermooiste is dat jij al voor een paar euro de eigenaar kunt worden van zijn koningin kunstwerk.

Welke Koi mag hij gaan vereeuwigen op zijn paintbrush pronkstuk?

Hoe en wat precies zal allemaal bekend worden gemaakt zodra , maar eerst moeten we Gregor helpen om te kiezen welke Koi hij mag gaan vereeuwigen op zijn paintbrush pronkstuk. Houd onze Facebook in de gaten voor de poll.

Gregor Meyer paintbrush artist in de koi community

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App