Door de koude periode van de laatste tijd werd de afspraak voor het bezoek aan de eerste winnaar van de maand wat naar achteren geschoven. Daardoor hadden we pas op zaterdag 31 maart de afspraak voor het maandelijkse bezoek aan de winnaar van de Koi-Idol verkiezing. De aftrap voor de finalisten Koi-Idol van het jaar 2018 was voor Roy uit Eindhoven, welke met zijn Ginrin Showa genaamd Bella maandwinnaar was geworden in februari j.l.

winnaar koi-idol februari 2018 Bella

Bella, de winnaar van februari

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door Roy en zijn nog prille gezin, waar duidelijk zichtbaar een uitbreiding niet lang meer op zich zou laten wachten. Onze eerste felicitaties gingen dan ook natuurlijk daar naar uit, alvorens de koffie en aangeboden appelpunt. Na het nuttigen daarvan werden we door Roy in gezelschap van zijn zoontje geleid naar zijn vijver.

Feb 2018 Roy bij vijver

De vijver van Roy

In verband met de veiligheid was deze voor hem en zijn toekomstig broertje/ zusje verhoogd. De vijver bevatte 8 kuub aan inhoud en was voorzien van een drie-kamer-filter, welke uit het zicht was weggewerkt. Wat zo in zijn geheel een nette en verzorgde indruk gaf. Hier troffen we ook de winnaar Bella aan, vergezeld door nog drie andere Koi.

Feb 2018 Filter

De netjes weggewerkte drie-kamer-filter

Ook hier stond nog een uitbreiding op het programma van Roy. De bezetting zou van nu vier Koi, binnenkort nog aangevuld worden met twee Shiro Utsuri’s uit een challenge van Coweko. En Roy had nog meer plannen! De 8 kuubs-vijver en kamer-filter worden in nabije toekomst ook nog opnieuw aangelegd voornamelijk om de inhoud te verdubbelen. Dat klonk ons bekend in de oren en hebben we vaker gehoord en zelfs zelf ervaren.

Feb 2018 Prijsuitreiking

De overhandiging van de prijzen

Zijn filter keuze zou dan naar alle waarschijnlijkheid op een trommel met bewegend bed uitkomen. Hij wilde daar, maar zeker ook verder in het beleven van de hobby zich verder in verdiepen.  Dat kwam nu dus mooi uit, want naast de felicitaties en het overhandigen van de trofee, mogen we nu dit jaar het eerste boekje: de Stille kracht van Shinji, tijdens het bezoek aan de winnaars overhandigen. Dat was dan ook zeer welkom om zijn visie op de hobby te verbreden. Na dit alles op foto te hebben vastgelegd namen we afscheid van elkaar met de toezegging  elkaar weer te ontmoeten op zondag 6 mei tijdens de Koi-Idol Contactdag 2018.

2018 feb. boekje

We spreken af dat we elkaar weer zien op de Koi Idol Contactdag!

Uitnodiging

Graag nodigen Shinji Koi Products en Koi-idol u uit om het 10-jarig bestaan van Shinji Koi Product en de jaarlijkse Koi-Idol contactdag gezamenlijk met ons te vieren op zaterdag 5 en zondag 6 mei tussen 10:00u. -17:00u.
Het streven is om u in een feestelijke sfeer twee innoverende Koi dagen te bieden op locatie van Shinji Koi Instituut.

Op zondagmiddag staat om ongeveer 14:30u de bekendmaking en prijsuitreiking van de Koi-Idol finale 2017 en de Koi-Idol professional 2018 gepland.
Tot die tijd houden we de winnaars en de invulling van het overige programma nog even voor u geheim.
Deelnemers van beide verkiezingen worden geacht zondagmiddag aanwezig te zijn.

Shinji Koi Products
Kundergats, Oprit tussen 22-24
6367 BK Voerendaal

Om een inzicht te verkrijgen in de totale opkomst van de genodigde, graag aanmelden voor 1 mei 2018 inclusief het aantal personen en/of kinderen via info@koigate.nl

Graag zien we u dan!

 

Series Navigatie<< Koi-Idol winnaar december: Goed, beter, bestEen weerzien met Willem >>

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App