Nieuws van de Vakhandel

Nieuw in het Assortiment bij SIBO Fluidra; De Water Cleanser

De Water Cleanser is een katalysator voor de juiste vijverbacteriën die voor de ideale omstandigheden zorgt voor een gezonde en heldere vijver. De Water Cleanser is al meer dan 12 jaar getest en heeft een gunstig effect op al het aquatisch leven.Cleanser 1Dit bijzondere product kan het best worden omschreven als een was-achtige blok om bacteriën en microben te kweken. Als je hem onder een sterke microscoop zou leggen zie je miljoenen capillaire openingen die dienst doen als tehuis voor nuttige bacteriën en microben die voor een gezonde waterkwaliteit zorgen.

De Water Cleanser werkt zo efficient omdat de nuttige bacteriën en microben op natuurlijke wijze organisch afval (niet gegeten voer, dode plantenresten, dode algen, visuitwerpselen, etc.) verwijderen. De Water Cleanser zorgt voor een beschermde habitat met alle benodigde sporenelementen zodat microben optimaal kunnen vermenigvuldigen. Zodra de microben weer hersteld zijn gaan zij in hoog tempo organisch afval afbreken.
Cleanser 2

logo

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App