Nieuws van de vakhandel

Bij Koi Kichi World is het deze zaterdag, 24 maart, Jumbo tosai weekend!

Op zaterdag 24 maart start de verkoop van de Momotaro Jumbo Tosai die ik afgelopen Japanreis heb geselecteerd!i En ook de Okawa Jumbo tosai komen deze dag in de verkoop. Een mooi jumbo tosai weekend dus!20180129_150010

okawa (Large)

Enkele Okawa jumbo tosai

Koi Kichi World had de eer om als eerste uit heel veel nieuwe 1 jarige koi bij Momotaro te selecteren. En dat zie je! Momotaro (de kweker gespecialiseerd in jumbo Gosanke van meer dan een meter) had dit jaar een echt heel goed showa jaar! Vooral het beni (het rood) en de glans (teri) van de showa is dit jaar heel erg mooi! Maar ook zijn kohaku mogen er natuurlijk zijn.

Enkele tosai van Momotaro
K007 (Large)K011 (Large)K045 (Large)K073 (Large)K074 (Large)K079 (Large) (2)K064 (Large)

Alle Momotaro jumbo tosai die deze dag in de verkoop gaan worden geleverd met certificaat. Momotaro jumbo tosai prijzen ter gelegenheid van ons 12,5 jarig bestaan starten vanaf €249,-. Het is mogelijk tegen kostprijs de HQ en HQ+ jumbo tosai op te laten groeien in onze beroemde opgroei afdeling.. Ze zullen dan ca. 45-60 cm lang zijn in september! We kijken er reikhalzend naar uit naar de resultaten van de opgroei van dit jaar! Zit er dit jaar weer een toekomstige Grand Champion tussen?

Tot zaterdag 24 maart!

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App