Nieuws van de vakhandel

AquaForte Vacuum Cleaner

Op zoek naar een krachtige professionele vijver stofzuiger voor een aantrekkelijke prijs? Kies dan voor de AquaForte Vacuum Cleaner. Dankzij een interne vuilwater dompelpomp wordt continue het aangezogen water direct ook afgevoerd. Het aangezogen water wordt eerst door een afsluitbare voorfilterzak gevoerd zodat bladeren, algen, takjes, steentjes, substraat, etc. worden afgevangen. Deze zeer eenvoudig afneembare zak is met een grofgetande rits gemakkelijk te openen om te reinigen. Het water wat door de filterzak gaat wordt door de 900 Watt sterke vuilwaterdompelpomp afgevoerd naar het riool of naar een fijner filter gepompt (bijvoorbeeld een zeeffilter, trommelfilter of vliesfilter) wanneer waterverlies niet wenselijk is. De afvoerslang is voorzien van een professionele (glasvezel versterkte) Storz koppeling. Dankzij de 1400 watt sterke zuigturbine kan tot maar liefst 2,5 meter diepte worden aangezogen. De stabiele handgreep en de grote wielen zorgen ervoor dat de vuilzuiger eenvoudig te transporteren is rondom de vijver. Deze vijverstofzuiger is bovendien de enige vuilzuiger in zijn klasse die het Duitse GS (Geprüfte Sicherheit) keurmerk heeft. De Vacuum Cleaner XL wordt inclusief telescoopsteel en een universele transparante aanzuigbuis geleverd. De aanzuigslang en afvoerslang zijn optioneel in 5 of 10 meter verkrijgbaar. Er zijn ook nog optionele aanzuig accessoires verkrijgbaar zoals ronde of ovale gravel/substraat reinigers en driehoekige bodemzuigers.Aquaforte Vacuum Cleaner XL

 

logo

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App