Nieuws van de vereniging:

De Koi Wijzer is een uitgave van de vereniging Koi2000. Onlangs nam de hoofdredacteur Barry den Ouden afscheid van zijn functie. Dat betekent niet dat er geen blad komt; integendeel. De Koi Wijzer is door de voorzitter van de vereniging als interim hoofdredacteur naar de plastisch chirurg geweest.

iets grafischer en meer Oosters

Geen gezichtstransplantatie, de Koi staat nog altijd vertrouwd op de cover, maar wel diverse cosmetische aanpassingen. Je zou kunnen zeggen dat het magazine iets grafischer en meer Oosters of minimalistischere vormgeving heeft gekregen. Check de cover en het interview met Henny van Groessen.

Cover KW73 FB

Tiebo: Waarom is er gekozen voor een vernieuwde lay-out?
Henny: De oude lay-out vonden wij niet “pakkend” genoeg, niet in overeenstemming met de vormgeving van de Koi Wijzer zoals wij die graag zien.
Tiebo: Hoe zou je de nieuwe stijl het beste kunnen omschrijven? Is het minimalistischer en grafischer zoals de cover doet vermoeden?
Henny: Ja met meer wit-gebruik.
Tiebo: Welke wijzigingen zijn er zoal aangebracht in de vormgeving aan de binnenzijde?
Henny: Het is niet meer het “recht-toe-rechtaan knip- en plakwerk”. Wij hebben Axicom (in overleg met ons) de vrije hand gegeven om de Koi Wijzer van binnen en van buiten vorm te geven en de cover is daarvan het eerste resultaat. Per artikel is gekeken naar hoe de foto’s en illustraties het beste tot zijn recht komen. Het blad is nog altijd even dik.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App