André de Groot wint wederom een mooie prijs in 2017

Petje af!
André is deelnemer vanaf het eerste uur. Een typisch voorbeeld van hoe de opzet van de Koi-idol verkiezing bedoeld is. Laagdrempelig voor hobbyist, dienend als opstap naar de top!

we zien bij André een blijkbaar niet te stoppen, ontwikkeling in het beleven van de hobby

Tijdens het eerste jaar, 2009, van de maandelijkse de Koi-idol verkiezing hebben we kennis mogen maken met André. Sindsdien, of ik moet me vergissen, schrijft André elk jaar wel één of twee van zijn idolen in voor deelname aan de Koi-idol verkiezing. Niet dat het altijd winnaars zijn geweest maar we zien bij André wel een gestage, blijkbaar niet te stoppen, ontwikkeling in het beleven van de hobby.

Andre winnaar_koi-idol_november_2017_sff_kohaku

Deze Kohaku van Sakai Fish Farm bezorgt André wederom een prijs

Ontwikkeling en groei, termen die we wel gewend zijn binnen de hobby en in 99.9% wordt dan gedoeld op de Koi. Dit keer niet! Hiermee willen we natuurlijk niet zeggen dat de collectie Koi van André niet gegroeid of ontwikkeld zijn. Integendeel zelfs! We bedoelen hierin ook André als persoon en hobbyist. Maar ook als iemand die gewoon lekker in het leven staat en makkelijk (Koi)vrienden maakt.

Andre nov 2017

Trots op zijn nieuwe prijs!

Zijn ontwikkeling in kennis en inzicht hebben hem en zijn idolen in de loop der jaren naar de top gebracht maar ook groei in het zelfvertrouwen gegeven. Dit uit zich, naar wij vinden, dat André dus nu ook, sinds een aantal jaren, deelneemt op de live shows van de verenigingen en de competitie aangaat om ook daar mee te dingen naar de grootte prijzen. Zelf mee gaan op Koihunt naar Japan is ondertussen voor André ook al een gemaakte stap.

Andre nov 2017 2

De ‘prijzenbalk’ wordt snel te klein

Los van dit alles, blijft hij de Koi-idol verkiezing vanaf zijn eerste deelname trouw. En beseft hij dat dit naast zijn eigen ontwikkeling mede de drive en opstap was tot nu en later.

Andre nov 2017 4

De Kohaku in de vijver

Andre nov 2017 3

Hmm.. zwemt ze tussen meer winnaars?

Als organisatie Koigate waarderen we dit ten zeerste. Het geeft ons de drive om door te gaan, om zo beginnende hobbyisten middels deelname Koi-idol verkiezing de opstap te bieden naar een podium aan de top. Daarom nemen wij in figuurlijke zin, het petje voor hem af.

Series Navigatie<< Koi Idol, een wederzien op de Veluwe.Januari; topmaand van Koi Idol >>

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App