Het jaar 2017 is alweer bijna om. Het Koi-seizoen is voor de meesten al een tijdje om.
December is een maand om terug te kijken, en ook vooruit te kijken. Was het een geslaagd Koi-jaar? of misschien helaas niet? Wat het antwoord ook moge zijn, wij van team KoiQuestion wensen al hobbyisten, dealers en trouwe lezers een fijne feestdagen en een gezond 2018 voor ieder mens en dier. Dat 2018 maar een mooi Koi-jaar mag worden!
Wil je de kans op geluk voor 2018 vergroten, dan is er een Japanse ritueel waarbij je hard moet lachen. Goed voor het verwerken van je verdriet en tevens verbranding van calorieën. Een priester doet het eerst voor:

https://nos.nl/artikel/2209141-video-japanners-lachen-zich-krom-voor-geluk-en-tegen-verdriet.html

Christmas

 

Over Marco Zegers

Marco is docent natuurkunde en scheikunde op een middelbare school onder Eindhoven. Van jongs af aan is hij geïntrigeerd door de karper en beviste ze vele uren. De koi, de koivijver en de techniek ziet hij als een boeiende mix tussen zijn hobby en zijn vak.

Comments are closed.