Dealer uit Twente vertrekt snel weer naar het Koi-Walhalla

Weldra is het weer zover, zodra de nieuwjaarsborrels zijn bezocht in januari gaan wij op pad om er ook echt weer een daverend jaar van te maken. Hoe? Op het vliegtuig en naar Japan natuurlijk.

Van 21 tot en met 31 januari zullen we Japan verblijden met Twentse trots. Dat doen we niet alleen; er gaan maar liefst 4 klanten mee, waaronder ook twee oosterburen; een internationaal gezelschap dus. Behalve deze klanten nemen we ook een berg zoekopdrachten mee van misschien wel jou. We houden graag onze ogen open tijdens onze zoektocht om misschien wel jouw droom Koi te spotten.

KET5

KET2

KET9
Zo in de winter is het voornamelijk tosai tijd; de kwekers maken dan diverse selecties van de jonge Koi die hun eerste jaar in de mudpound hebben doorgebracht. We azen dan ook op de jonge juwelen met een goede potentie voor de toekomst. Ook benieuwd en wil je dat we aan je denken? Stuur ons dan een e-mail met:
1. De variëteit(en) die je wenst
2. Het bedrag dat je ongeveer uit wilt geven
3. Welke specifieke voorwaarden de Koi moet voldoen. Bijvoorbeeld het liefst van een specifieke kweker of een bepaald patroon.

Als we een koi kunnen scouten die aan je voorwaarden voldoet dan sturen we jou, voordat anderen deze te zien krijgen, als eerste een foto en/of video per mail of WhatsApp en kun je bepalen of dit ook echt de Koi is die jij zoekt.

KETKET3

KET10

Oh ja, we zullen ook dagelijks een reisverslag maken van onze avonturen en daarin ga je onder meer een prijsvraag vinden met als hoofdprijs een heus tegen Koi in te wisselen geldbedrag. Houdt het dus in de gaten op http://koisentertwente.nl

KET6

KET7

KET8

KET11

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App