Nieuws van de vakhandel:

Nog maar net terug van 6 weken koihunt, vertrekt Stefan Koster van Arts&Ants op 11 december opnieuw naar het Yamagoshi gebied om weer mooie koi te selecteren. Tijdens de december koihunt staan er weer leuke activiteiten op de planning !

Er zijn een aantal kwekers die bewust enkele mudponds later in het seizoen, als het minder druk is met dealers,  gaan  oogsten.  Nu het landschap langzaam van prachtige herfstkleuren naar een spierwitte wereld verandert, is het helemaal bijzonder om een dergelijke ikeage mee te maken. Dit jaargetijde levert altijd prachtige beelden op, die Stefan dan ook veelvuldig met zijn videocamera en zijn drone maakt.

Daarnaast worden de eerste tosai in december geselecteerd en ook daar wil Stefan natuurlijk bij zijn!

Er zijn ook klanten die hem, na het zien van de filmpjes, de opdracht gegeven hebben op zoek te gaan naar die ene specifieke koi. En dus reist Stefan voor de derde koihunt dit jaar naar Japan.

Hij maakt dagelijkse videoverslagen van alle koi die geselecteerd zijn, maar ook zijn alle andere belevenissen te volgen. De video verslagen van de koihunt zijn te volgen via youtube Koi TV, maar ook via de website (www.pro-koi.nl) en facebook.

Slechts een van de toffe video’s:

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App