De hoofdsponsor van KoiQuestion, SIBO Fluidra, groeit (internationaal) enorm en is daarom op zoek naar nieuwe medewerkers. Sinds de oprichting in 1993 is SIBO uitgegroeid tot een gespecialiseerde distributeur van vijver-, zwembad-, zwemvijver-, beregeningsproducten en aansluitmaterialen. Sinds die tijd zijn ze erg gegroeid en daardoor bedienen ze nu een brede kring van installateurs, detaillisten en webshops in meer dan 50 landen. Om al deze landen te bedienen staan er dagelijks ruim 50 enthousiaste medewerkers klaar om de klant van dienst te zijn.

Met kennis uit en passie voor de vijvermarkt besteedt SIBO Fluidra veel aandacht aan innovatie en doorontwikkeling. Zo ken je SIBO Fluidra onder andere van de eigenmerken AquaForte en Blue Eco, maar ook van nog vele andere bekende merken!

Heb jij net als SIBO Fluidra ook een passie voor vijvers en zou je graag bij een snelgroeiend bedrijf willen werken? Lijkt het je leuk om te werken bij de producent van AquaForte en Blue Eco? Ter versterking van de organisatie is SIBO Fluidra op zoek naar kandidaten voor verschillende functies, dus aarzel niet en bekijk meteen de vacatures.

Bedrijfsintroductie

https://youtube.com/watch?v=8xcVAV4fQlU%3Frel%3D0%2520frameborder%3D0%2520allowfullscreen

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App