Interview met Martin van Hattem

AEM heeft eigenlijk ieder jaar wel een nieuwtje of twee. Het is een concurrerende business en de mannen van AEM-Products blijven dan ook innoveren. Ik sprak Martin van Hattem over de leaf collector of bladvanger die nog voor de trommel het blad afvangt waardoor de tijd tussen de spoeltijden drastisch verlengd wordt, Ideaal voor zwemvijvers, zwembaden en grote koivijvers  temidden van grote bomen. Martin vertelt hierover en over de toekomst van hun productlijn;

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App