Mede organisator en Koidealer Stefano Rivola aan het woord

Van de eerste ontmoeting in Arcen, naar het mooie Cessena. Stefano Rivola is er maar druk mee, met de Koi. Naast vertegenwoordiger voor zijn winkel Koi Italia, is hij tevens vrijwilliger op de Italian Koishow. Iets dat hem niet in de koude kleren ging zitten, daar hij naar onze late showopbouwsessie behoorlijk last van zijn rug kreeg. Niet verwonderlijk met oude hernia klachten. Middels het uitladen van zijn vrachtwagen heb ik hem een beetje geprobeerd te ontlasten de volgende dag, want de Italian Koishow moest immers nog beginnen.

Ten tijde van dit interview met hem was de show volop bezig en had ik nog een leuke mededeling voor hem. Wat die mededeling was, dat moet je zelf maar even bekijken.

Series Navigatie<< Grand Champion IKS: Een Sandan KohakuMarkus Schmidt over zijn eerste Grand Champion en aankondiging voor Nederland >>

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App