Pannenkoeken zullen nooit meer hetzelfde zijn

Helaas zijn er een viertal mensen gestopt als actief teamlid van KoiQuestion. Bas, Kitty, Orlando en Engel hebben na enkele jaren van genoeglijke vervulling van hun hobby ingekleed door de vriendschappen van ons team, besloten terug te treden als actief teamlid.

Het is er nooit een goede tijd voor, maar het siert hun loyaliteit het showseizoen te hebben afgemaakt

De stiekem toch veeleisende en soms best intensieve inkleding van een professionele redactie alsook het bestieren van shows op een zo kundig mogelijke wijze en de vrije tijd die dit vergt, vinden zij gepaard met de visie  van KoiQuestion niet meer passen bij hun persoonlijke omstandigheden en de manier waarop zij de hobby op dit moment willen beleven.

Na een naar eigen zeggen lange en moeilijke overweging, hebben zij hiertoe gekozen en dat is alhoewel jammer, vooral iets om te respecteren. Het is er nooit een goede tijd voor, maar het siert hun loyaliteit het showseizoen te hebben afgemaakt en dan is dit het meest rustige en meest geschikte moment om de knoop door te hakken, zoals Bas ook zelf aangeeft.

Orlando’s KoiQuestion karikatuur en zijn eerste cover shot

 

Euregio Koi Show 2014

Engel voor de stand van KoiQuestion

Wij zijn dankbaar voor de inzet die zij hebben getoond op veler gebied. Fotografie, redactioneel, het doeplein, PLC, reisverslagen en ook hun bijdrage aan de ontplooiing van het team zijn zeer belangrijk geweest voor de ontwikkeling van KoiQuestion in de afgelopen jaren.

Orlando omschreef het al mooi in onze groepsapp; echte vriendschap laat zich niet inkaderen door een organisatie, die bepaal jezelf en zo zal het vooral de vriendschap zijn die zal blijven bestaan en we zullen elkaar nog veelvuldig tegenkomen op Koishows en ook daarbuiten.

With bad and kitty at all Japan

Een van de hoogtepunten van mijn hobby bestaan; op de All Japan met Bas en Kitty

All Japan Koi Show 2016

Van samen aan een showvat in Hasselt tot samen Major Awards kieken op de All Japan in Tokyo. Van gierend van het leedvermaak of een komische film in een vakantiehuisje tot pittige bijeenkomsten over de koers van KoiQuestion en oeverloze discussies over specifieke Koi op de WhatsApp. We kijken samen terug op mooie jaren. Bedankt Kitty, Bas, Orlando en Engel! De pannenkoek zal nooit meer hetzelfde zijn 😉

Overigens wil dit niet zeggen dat zij geheel uit het bestel van Koi en publicatie verdwijnen. Zo kunnen jullie de schrijverij van Engel nog zo nu en dan lezen op zijn website en de avonturen van Koi addicts Bas en Orlando, die momenteel in Japan zijn, kun je ook volgen op Facebook.

Engel had left the building

Engel and his sturgeon story have left the building

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App