Markus Schmidt komt naar Nederlandse Koi Shows

Ik was al bang dat ik een interview in het Italiaans moest afleggen in Cesena. De overwinnaar echter, bleek van Duitse afkomst. Dat lukt nog net. ­čśë Het is Markus Schmidt van Schmidt-Koi uit Usingen. Desgevraagd wilde hij ons het verhaal achter deze Sandan Kohaku wel vertellen. De Mako Kohaku bleek zelfs aangemerkt te worden als ouderdier op de Momotaro Koi Farm!

De mooiste Kohaku zwemt nog in Japan; Juli Rose

Leer Shining Phantom, maar ook Markus Schmidt kennen, want zoals in het interview aangegeven, mogen we de dealer ook in Nederland op de Koi Shows verwachten en dan, kan ik je zeggen, dient zich een nieuwe kanshebber aan om de grote prijzen. Dit is de eerste Grand Champion Award voor de Duitse dealer.

Series Navigatie<< Koi keuvel onder de Italiaanse zon

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App