Nieuws van de vakhandel:

Stefan Koster is 10 oktober vertrokken naar het land van de rijzende zon en vlogt er op los. Enorm snel monteert hij op een leuke manier veel videomateriaal en deelt dit met ons allen voordat hij terug is in Nederland. Misschien volg je het al en misschien niet. Zijn filmpjes zijn echt een aanrader en hieronder zie je deel 4.

Volg team Arts-Ants van 10 okt t/m 19 november 2017 op koihunt in Japan. We gaan weer hoge kwaliteit koi selecteren voor de winkel in Aalsmeer. www.pro-koi.nl We bezoeken de topkwekers in het Niigata gebied ! Daarnaast kun je ons volgen bij een ikeage en we zijn natuurlijk superbenieuwd naar de ontwikkeling van de koi uit het Azukari Project ! www.azukari.eu Bekijk al onze vlogs op youtube KOI TV.
Arts&Ants-automagneet-450x295mm.indd

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App