Mr Nishikigoi, een bekend gezicht!

De drijvende kracht achter Mr Nishikigoi is Mischa Koeijers met Atsushi Inago. Mischa is voor velen een bekend gezicht. Zo is hij sinds jaar en dag te vinden op de Holland Koi Show, alleen dit jaar met een ander jasje dan andere jaren. Niks geen haat, nijd of verwijten, nieuwe inzichten hebben Mischa doen besluiten om een nieuw concept te ontwikkelen.

Tijdens het interview wordt haar fijn uitgelegd hoe Mr. Nishikigoi te werk gaat in Japan. Zo wordt er gesproken over de ervaring die ze willen meegeven aan de klant. Maar ook worden er diverse innovaties besproken zoals een speciale app en Koi verzendingen midden in de zomer.

Via deze weg wil ik Mischa & Atsushi bedanken voor het interview en tot snel!

 

 

Series NavigatieDe allergrootste van Arcen is een Karashigoi; Jumbo Champion HKS 2017 >>

Over Orlando de Jonge

Orlando is beslist niet vies van vis en ook niet bang van een beetje water. Als levende brandblusser en met een voorliefde voor watertechniek en PLC heeft hij bloedgroep H2O. Innovatie en kwaliteits-Koi zijn zaken waarvoor je hem wakker mag maken.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App