R&R Koi Travel legt Britse kampioenen vast op beeld

Zelfs als KoiQuestion kunnen we niet overal zijn; gelukkig doen we het delen van kennis niet alleen en hebben we vele betrouwbare partners die fungeren als antenne voor onze verslaggeving. In Engeland is de concurrentie bijzonder hoog; reden genoeg voor R&R Travel om polshoogte te gaan nemen met een aantal fanatieke hobbyisten.

deze prominente Koi op deze toonaangevende show in Europa

De Major Awards van de All England Koi Show, zijn ondanks hun korte aanwezigheid, toch vastgelegd door Ruud Besems zodat jullie en wij kunnen genieten van deze prominente Koi op deze toonaangevende show in Europa. Bedankt Ruud!

Grand Champion – Raad Hassan
grand-champion-AE-2017

Superior Champion – Wayne Taylor

supreme-AE-2017

Jumbo Champion – Des Harris

jumbo-AE-2017

Best Non-Gosanke Champion – Andy Baker

Best-Non-Gosanke-AE-2017

Mature Champion – James Femor

Mature-AE-2017

Adult Champion – Stephen Anderson

Adult-AE-2017

Young Champion – Andy Baker

Young-AE-2017

Baby Champion – Adam Byer

Baby-AE-2017

 

 

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App