Major-winnaars Rob en André aan het woord

Tussen het dealergeweld aan mooie Koi zijn er ook enkele hobbyisten die proberen hoge ogen te gooien met kwalitatief hoogwaardige Koi. Rob en André behoren tot deze categorie. Ze zijn vrienden, maar verslaan elkaar graag op een show. Het zal moeilijk zijn om Rob te verslaan, maar André gooit de handdoek zeker niet in de ring, integendeel… Hieronder een levendig interview met de heren.

Series Navigatie<< Geniet! Misschien niet voor de 1e keer, hopelijk niet voor de laatste keer

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App